bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Barendrecht-Kruidenmeester-exterieur-ai in foto-3600x1600 (1)
Barendrecht-Kruidenmeester-exterieur-ai vanaf weg-3600x1600

1e beelden De Kruidenmeester

Projectnieuws ·

Het ontwerp van het gebouw is op hoofdlijnen gereed. Bekijk de eerste beelden.

Het ontwerp is op hoofdlijnen gereed. Er zijn 2 artist impressions van de buitenzijde van het gebouw gemaakt. Deze worden worden nu op de website getoond.

De stand van zaken is op dit moment als volgt:

  • Het ontwerp is op hoofdlijnen gereed en de omgevingsprocedure is opgestart.
  • De gesprekken met een aannemer lopen nog. Novaform is ontwikkelaar van het project en we kunnen pas starten met de verkoop wanneer we definitieve afspraken met een aannemer hebben.
  • Na overeenstemming met de aannemer, kunnen we de laatste verkoopstukken gereed maken. Denk hierbij aan de plattegronden van de appartementen, de brochure en de prijzen.
  • Op basis van het bovenstaande hebben wij onze planning aangepast. Op dit moment verwachten wij op zijn vroegst aan het einde van het jaar of begin 2019 met de verkoop van start te kunnen.

Veel geïnteresseerden vragen om een prijsindicatie van de appartementen. Omdat de verkoopstukken nog niet definitief zijn, kunnen wij nog geen gerichte indicatie prijs per type afgeven. Om toch een richtlijn te geven over de vanaf prijzen, hanteren wij op dit moment een globale prijsindicatie vanaf ca. € 410.000,- v.o.n. Wij attenderen er graag op, dat de definitieve vanaf prijs hiervan dus nog kan afwijken.

Interesse? Schrijf je in!