bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Toelichting inschrijfformulier

Hartelijk dank voor uw belangstelling in één of meerdere appartementen van nieuwbouwproject De Kruidenmeester. 

Inleiding

Op deze pagina staat alle informatie m.b.t. het inschrijfformulier van nieuwbouwproject De Kruidenmeester. Bij serieuze belangstelling voor één of meerdere bouwnummers, kan er gebruik worden gemaakt van het inschrijfformulier.

Stappenplan
Het inschrijfformulier is opgebouwd uit drie pagina’s:
-          Stap 1: Voorkeuren bouwnummers
-          Stap 2: Persoonlijke gegevens
-          Stap 3: Aanvullende vragen & Voorwaarden

Stap 1: Voorkeuren bouwnummers
Geef hier uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers in de juiste volgorde aan. Er kunnen maximaal 10 voorkeuren worden opgegeven. Standaard staan er vijf keuzes aangevinkt. Als u meer keuzes wilt druk dan op: meer bouwnummers aangeven. Een uniek bouwnummer kan maar één keer gekozen worden.  

Weet u niet meer precies welk bouwnummer hoort bij uw voorkeur? Druk dan links op "bekijk alle bouwnummers". U wordt dan doorverwezen naar de woningaanbod pagina van het nieuwbouwproject.

Per voorkeur kunt u kiezen uit een lijst van alle beschikbare bouwnummers van het project. De opbouw is altijd: Bouwnummer, woningtype en prijs. Zo weet u zeker dat u geen fouten maakt in de voorkeuren. 

Volgende stap of stap terug
Als u klaar bent met deze stap, dan drukt u rechtsonder op stap 2. U ziet altijd onderin welke stap u al hebt doorlopen doordat er een vinkje is ingevuld welke stap al uitgevoerd is. U kunt altijd een stap terug door op de stap zelf te drukken.

Stap 2: Persoonlijke gegevens
Vul hier uw persoonlijke gegevens in. Onderaan het formulier kan worden aangegeven of de woning met iemand samen wordt gekocht. Zo ja, dan kunnen daar de gegevens van de medekoper worden gevuld.  De gegevens zijn belangrijk voor de vervolgstappen. Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en versleuteld worden verstuurd via een volledig beveiligde HTTPS-verbinding. Bekijk hier ons volledige privacy statement.  

Stap 3: Aanvullende vragen & Verkoopvoorwaarden

Vul hier de aanvullende vragen in.

Verzenden van formulier
Als alle vragen ingevuld zijn, bent u klaar om het formulier te verzenden. Let op dat u wel de verkoopvoorwaarden eerst goed doorleest en een vinkje zet, dat u bekend bent met de verkoopvoorwaarden.  

Tussentijds stoppen met vullen
Mocht u tussentijds willen stoppen, dan kunnen de al ingevulde gegevens worden opgeslagen. Rechtsonder staat de knop: opslaan voor later. Vul daar uw e-mailadres in en u krijgt een beveiligde  persoonlijke link waardoor u later weer verder kan gaan met vullen. De gegevens zijn dan automatisch opgeslagen. Als het formulier uiteindelijk verzonden wordt, komt de link (uit veiligheidsoverwegingen) automatisch te vervallen. Ook als u de website verlaat, krijgt u de mededeling dat u uw gegevens tijdelijk kunt opslaan.

 Vervolgstappen

  1. Indien u een bouwnummer toegewezen hebt gekregen, krijt u een uitnodiging voor een aankoopgesprek bij één van de makelaars op kantoor.
  2. Reservekandidaten ontvangen een bericht via e-mail.
  3. Aansluitend aan het aankoopgesprek biedt de makelaar u de mogelijkheid om vrijblijvend een financieel adviesgesprek te hebben met een financieel adviseur. Zodoende weet u precies wat uw mogelijkheden zijn bij de aankoop van een appartement in dit fraaie project.
  4. Mocht u eerder interesse hebben in een financieel adviesgesprek, dan kunt u via de makelaar een afspraak maken met één van de financieel adviseurs.
  5. Voor eventuele vragen en/of aanvullende informatie omtrent dit project kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.