bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Toelichting voorinschrijving

Hartelijk dank voor de belangstelling in één of meerdere appartementen van nieuwbouwproject De Kruidenmeester.  

Toelichting voorinschrijving

Op deze pagina staat alle informatie m.b.t. het voornschrijvingsformulier van nieuwbouwproject De Kruidenmeester. Bij serieuze belangstelling voor één of meerdere bouwnummers, kan er gebruik worden gemaakt van dit formulier.

Stappenplan
Het formulier is opgebouwd uit drie pagina’s:
-          Stap 1: Voorkeuren bouwnummers
-          Stap 2: Persoonlijke gegevens
-          Stap 3: Aanvullende vragen & Voorwaarden

Stap 1: Voorkeuren bouwnummers
Geef hier de voorkeur voor één of meerdere bouwnummers in de juiste volgorde aan. Er kunnen maximaal 10 voorkeuren worden opgegeven. Standaard staan er vijf keuzes aangevinkt. Als er meer keuzes zijn, druk dan op: meer bouwnummers aangeven. Een uniek bouwnummer kan maar één keer gekozen worden.  

Is het niet precies duidelijk welk bouwnummer hoort bij welke voorkeur? Druk dan links op "bekijk alle bouwnummers". Er komt dan een doorverwijzing naar de woningaanbod pagina van het nieuwbouwproject.

Per voorkeur is er een keuze uit een lijst van alle beschikbare bouwnummers van het project. De opbouw is altijd: Bouwnummer, woningtype en prijs. Zo worden er geen fouten gemaakt in de voorkeuren. 
Bij de voorinschrijving is er nog geen defintieve prijs, de genoemde prijs is een indicatie vanafprijs per woningtype.

Volgende stap of stap terug
Klaar met deze stap? Druk dan rechtsonder op stap 2. Onderin staat welke stap al is doorlopen doordat er een vinkje is ingevuld welke stap al uitgevoerd is. Het is altijd mogelijk een stap terug te gaan, door op de stap zelf te drukken.

Stap 2: Persoonlijke gegevens
Vul hier de persoonlijke gegevens in. Onderaan het formulier kan worden aangegeven of de woning met iemand samen wordt gekocht. Zo ja, dan kunnen daar de gegevens van de medekoper worden gevuld.  De gegevens zijn belangrijk voor de vervolgstappen. De gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en versleuteld worden verstuurd via een volledig beveiligde HTTPS-verbinding. Bekijk hier ons volledige privacy statement.  

Stap 3: Aanvullende vragen & Verkoopvoorwaarden
Vul hier de aanvullende vragen in.

Verzenden van formulier
Als alle vragen ingevuld zijn, is het formulier gereed en klaar om te verzenden. Let op dat wel de verkoopvoorwaarden eerst goed worden doorgelezen en er een vinkje gezet wordt bij "bekend met de verkoopvoorwaarden".  

Tussentijds stoppen met vullen
Indien het gewenst is om tussentijds te stoppen, dan kunnen de al ingevulde gegevens worden opgeslagen. Rechtsonder staat de knop: opslaan voor later. Vul daar een e-mailadres in en er volgt een beveiligde  persoonlijke link waarmee het formulier later weer verder ingevuld kan worden. De gegevens zijn dan automatisch opgeslagen. Als het formulier uiteindelijk verzonden wordt, komt de link (uit veiligheidsoverwegingen) automatisch te vervallen. Ook als de website wordt verlaten, volgt de mededeling dat het mogelijk is om de gegevens tijdelijk op de slaan.

 Vervolgstappen

  1. Begin maart is er meer informatie bekend waaronder de definitieve prijzen en de brochure. De verkoop gaat dan van start en definitieve inschrijving is op dat moment mogelijk. Wacht op de e-mail die hierover volgt en schrijf bij belangstelling óók nog definitief in. De toewijzing vindt pas plaats na de definitieve inschrijving.
  2. Bij interesse in een financieel adviesgesprek, verzoeken wij contact op te nemen met één van de makelaars en een afspraak te maken met één van hun financieel adviseurs. Dit kan ook via het formulier kenbaar gemaakt worden.
  3. Voor een persoonlijke toelichting, eventuele vragen of een vrijblijvende waardebepaling van uw eigen woning, verzoeken wij eveneens om contact op te nemen met onderstaande makelaars.