bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Aan de Kruidentuin in Barendrecht wordt nieuwbouwproject De Kruidenmeester gerealiseerd. Een kleinschalig appartementencomplex met in 21 luxe appartementen.

Nieuwbouwproject De Kruidenmeester is op dit moment nog in ontwikkeling. Omstreeks eind januari/begin februari 2019 is er meer informatie beschikbaar. 

Het ontwerp omvat het navolgende woningaanbod:

  • Een gebouw met lift, 3 woonlagen en een parkeergarage. 
  • Een halfverdiepte ondergelegen parkeergarage met 38 stallingsplaatsen en 21 bergingen voor de eigenaren van de appartementen
  • Circa zeven 3-en 4 kamerappartementen met extra groot balkon op de eerste woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 112 t/m circa 132 m2. 
  • Circa zeven 3- en 4 kamerappartementen met ruim balkon op de tweede en derde woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 112 t/m circa 132 m2.   

De appartementen liggen in een groene omgeving met waterpartij. Aan de achterzijde van het complex liggen enkele parkeerplaatsen voor bezoekers. 

De prijzen zijn nog niet bekend. Op dit moment een globale prijsindicatie vanaf ca. € 410.000,- v.o.n. Wij attenderen er graag op, dat de definitieve vanaf prijs hiervan dus nog kan afwijken.

Naar verwachting hebben we omstreeks eind januari de plattegronden en de indicatieve prijzen beschikbaar. Vervolgens gaan we omstreeks eind februari met de verkoop van start.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, informeren we hierover door middel van de nieuwsbrief. Schrijf je bij belangstelling in via de button "blijf op de hoogte"  en je ontvangt bericht zodra er meer informatie beschikbaar is en wanneer de verkoop van start gaat. 

Barendrecht-Kruidenmeester-exterieur-ai vanaf weg-940x560
Barendrecht-Kruidenmeester-exterieur-ai in foto-3600x1600
Locatie Kruidentuin

Blijf op de hoogte van dit project

Schrijf je nu in!