bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Op dit moment is Novaform Vastgoedontwikkelaars nog in overleg met de eigenaars van De Kruidentuin 2, de gemeente en direct betrokkenen over de herontwikkeling. 

Nieuwbouwproject De Kruidenmeester is op dit moment nog in ontwikkeling. 

Het concept ontwerp van de architect omvat het navolgende woningaanbod:

  • een gebouw met lift, 4 woonlagen en een parkeergarage. 
  • een halfverdiepte ondergelegen parkeergarage met  stallingsplaatsen en bergingen voor de eigenaren van de appartementen
  • ca zeven 3-en 4 kamerappartementen met extra groot balkon op de eerste woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf ca 110 t/m ca 140 m2. 
  • ca zeven 3- en 4 kamerappartementen met ruim balkon op de tweede en derde woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf ca 110    t/m ca 140 m2.   
  • ca 3 riante appartementen met dakterras op de vierde woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf ca 150 t/m ca 195 m2

Prijsindicaties zijn op dit moment nog niet bekend.

De appartementen liggen in een groene omgeving met waterpartij. Aan de achterzijde van het complex liggen enkele parkeerplaatsen voor bezoekers. 

Op dit moment is Novaform Vastgoedontwikkelaars nog in overleg met de eigenaars van De Kruidentuin 2, de gemeente en direct betrokkenen over de herontwikkeling.  Het huidig ontwerp betreft een concept ontwerp van de architect. 

Er zal eerst overleg plaatvinden met de direct betrokkenen, alvorens het ontwerp verder wordt uitgewerkt en de noodzakelijke procedures worden opgestart.  

Daarom is er op dit moment nog niet meer informatie beschikbaar, dan de informatie die op deze website getoond wordt. Schrijf je bij belangstelling in via de button "blijf op de hoogte"  en je ontvangt bericht zodra er meer informatie beschikbaar is en wanneer de verkoop van start gaat. 

Locatie Kruidentuin
De Kruidenmeester_Barendrecht_concept 1
De Kruidenmeester_Barendrecht_concept 2