bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Op dit moment is Novaform Vastgoedontwikkelaars nog in overleg met de eigenaars van De Kruidentuin 2, de gemeente en direct betrokkenen over de herontwikkeling. 

Nieuwbouwproject De Kruidenmeester is op dit moment nog in ontwikkeling. 

Het concept ontwerp van de architect omvat het navolgende woningaanbod:

  • Een gebouw met lift, 3 woonlagen en een parkeergarage. 
  • Een halfverdiepte ondergelegen parkeergarage met  stallingsplaatsen en bergingen voor de eigenaren van de appartementen
  • Circa zeven 3-en 4 kamerappartementen met extra groot balkon op de eerste woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 110 t/m circa 140 m2. 
  • Circa zeven 3- en 4 kamerappartementen met ruim balkon op de tweede en derde woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 110 t/m circa 140 m2.   

Prijsindicaties zijn op dit moment nog niet bekend.

De appartementen liggen in een groene omgeving met waterpartij. Aan de achterzijde van het complex liggen enkele parkeerplaatsen voor bezoekers. 

De globale planning is als volgt:

  • Omstreeks oktober 2018: meer informatie waaronder eerste beelden, prijsindicaties en plattegronden beschikbaar.
  • Eind 2018: start verkoop. Op dat moment is alle informatie, zoals prijzen per appartement, de verkoop- en toewijzingsprocedure en de brochure beschikbaar. Het is dan ook mogeiljk om je per bouwnummer in te schrijven.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, informeren we hierover door middel van de nieuwsbrief. Schrijf je bij belangstelling in via de button "blijf op de hoogte"  en je ontvangt bericht zodra er meer informatie beschikbaar is en wanneer de verkoop van start gaat. 

Locatie Kruidentuin
5106_beeld_fotomontage_lijntekening_kruidenmeester_lowres_dd07-06-18

Blijf op de hoogte van dit project

Schrijf je nu in!