bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Op dit moment is Novaform Vastgoedontwikkelaars nog in overleg met de eigenaars van De Kruidentuin 2, de gemeente en direct betrokkenen over de herontwikkeling. 

Nieuwbouwproject De Kruidenmeester is op dit moment nog in ontwikkeling. 

Het concept ontwerp van de architect omvat het navolgende woningaanbod:

  • Een gebouw met lift, 3 woonlagen en een parkeergarage. 
  • Een halfverdiepte ondergelegen parkeergarage met  stallingsplaatsen en bergingen voor de eigenaren van de appartementen
  • Circa zeven 3-en 4 kamerappartementen met extra groot balkon op de eerste woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 110 t/m circa 140 m2. 
  • Circa zeven 3- en 4 kamerappartementen met ruim balkon op de tweede en derde woonlaag. Woonoppervlaktes vanaf circa 110 t/m circa 140 m2.   

Prijsindicaties zijn op dit moment nog niet bekend.

De appartementen liggen in een groene omgeving met waterpartij. Aan de achterzijde van het complex liggen enkele parkeerplaatsen voor bezoekers. 

Een eerste overleg met de direct betrokkenen en Novaform Vastgoedontwikkelaars heeft plaats gevonden. Momenteel wordt hard gewerkt om het ontwerp van de architect en het plan verder uit te werken zodat de benodigde procedures opgestart kunnen worden. Het ontwerp is nog niet definitief.

De verkoop zal naar verwachting in het najaar van 2018 van start gaan. Schrijf je bij belangstelling in via de button "blijf op de hoogte"  en je ontvangt bericht zodra er meer informatie beschikbaar is en wanneer de verkoop van start gaat. 

Locatie Kruidentuin
5106_beeld_fotomontage_lijntekening_kruidenmeester_lowres_dd07-06-18

Blijf op de hoogte van dit project

Schrijf je nu in!